Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga straffar Gud genast

och jag är en av dem
straffet
har varit livet
och livets straff
är monotonin

Jag levde då
men levde
för mycket
nu har jag för länge sedan
levt klar min kvot

Så sitter jag här
utan stimuli
annat än
klockans tickande
tickar tick- tack

för mig




Fri vers av Lena Dahlström
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-10 23:46



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Deppigt. Det känns snarare som om Gud har dragit ut på straffet. Jag gillar det lakoniska i din text.
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Dahlström
Lena Dahlström