Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUNGSINHET MED AVBROTT


Ordet tungsinhet tränger sig på
tynger sig ned i min själ så jag
faller ned i känslan

sorgsenhet vinkar hej till mig jag
rår inte för det att jag känner mig
ledsen idag och sur som citron

vilsenhet i ensamheten värker önskar
sällskap önskar glada skratt hela dagen
igenom bara sådär lixom

plötsligt ett jamande bakom min rygg
neo min katt kräver uppmärksamhet matte
tar han i sin famn men neo har inte tålamod
han ska ned igen sen kan matte inte låta bli
och dra i några hårstrån på han då flyger han
som en raket då får matte äntligen sig ett
skratt




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-11 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen