Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk... all tid som gått...fortsättning...slutet

Tänk...
det har gått så många dagar nu
Så många år...hela fem faktiskt...
Vart har tiden tagit vägen
Hur fick jag dom att gå...
Man tänker att det är över
Man tror att det är förbi
Men...
idag jag hittade ett gammalt foto
På dig och mig
Så lyckliga...
Man ser...hur mycket vi älskade varann
och jag kände ...det igen
Jag som trodde...
Jag kände längtan igen...till dig
Kärleken...jag vill ha din kärlek igen
Nej....nej...nej...
Sluta nu...
Så är det inte alls
Det är nog bara kärleken jag saknar
Så måste det va...
Narturligtvis... så måste det va...
Så är det...
tänker jag och lägger tillbaks fotot där det var...





Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-12 17:07



Bookmark and Share


  Lady Alassa
En fin alldeles korrekt aha-upplevelse.
Som skapar hopp om framtiden
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman