Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är som små kromosomer i ett stort bakverk,skapat av gränslös kärlek..


I det långa loppet

I det
stora hela
försvinner
vi i djupet

obemärkt

du och jag
vi andra

utan att någon
märker det
änns

tillsammans
förmultas vi

blir till trän
grenar och
lövverk

utan att vi vet
om det

du och jag
vi andra

i det
stora hela
blir vi till

enzymer
partiklar och
molekyler

i en enhet
vare sig vi vill
eller inte

cirkeln sluts
tillslut




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-13 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman