Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är så mycket mera,än fiskbullar i pizzasås...


En sorts pinot noir

Njuter
som ett barn

i en varm kvinnas
barm

fast avundsjuka
tjuter skarpt

varför?

jag äger solen
bara idag

men delar gärna
med mig av
kärlekens
gåtor

fast avundsjuka
misströstar medvetet

varför?

känner
kraften strömma genom
märgpipan

finner livet symmetriskt i sin linda
perfekt

fast avundsjuka
gråter blod

av min verklighet

varför?




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-13 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman