Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra om mitt liv?

Om jag fick chansen att göra om mitt liv..
Skulle jag radera alla möten som gjort mig illa?
Alla händelser där jag sårat er?
Alla val som format mig?

Det är svårt att säga att jag inte vill ha någonting ogjort..
Det skulle vara en lögn!

Men om det är nått jag verkligen ångrar
så är det hur jag hållit mig själv tillbaks av rädsla att bli sårad.
Alla vill vi vara lyckliga..Men om man inte vågar leva fullt ut hur ska man kunna känna sann lycka?




Fri vers av robin_rl
Läst 247 gånger
Publicerad 2010-06-13 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl