Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåskimmerkropp

 

 

vackra blåskimmerkropp

 

 

i grässtråvinge

 

dina vingar är

ännu ej

utslagna

 

du inväntar solspinnan

 

ur molnöga synes soltråd

 

vackra blåskimmerkropp

 

vajar

 i en stund

vind 

 

slår ut dina vingar

flyger

 

rör doftande

helandeljus

 

 

till sargade handblommor




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-13 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser