Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas vin

Jag slår hål på dina fasad
och möter din häpnad
i en dans

jag fyller dina tankar med lugn
och sätter världen i spinn
när du upptäcker mig är jag svår att glömma
och dagar du har tråkigt vilar jag i dina tankar

jag är glad och öppen
jag är den du vill vara
så drick nu en klunk
och känn ruset vakna




Fri vers av Sweetfox
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-13 22:53



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oj! Den här gillar jag. Mycket.
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox