Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av den fantastiska Rickie Lee Jones.




Tyst i en minut

Inte som jag vill
utan på sina egna villkor;

och morgonsolen
kommer inte se mig gråta
fler gånger




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-13 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet