Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ofattbara

jag sträcker mig ut mot längtans natt
jag omfamnar själva tomheten

jag ryser enda ut i
det ofattbara

ibland känns livet
som ett felsteg

och allt är svart
ett delikat experiment på mig självt

som det gamla kapellet nere vid havet

jag ångrar inget
och allt går så fort,,,,

när du kommit över alla misstag
finns alltid chansen att göra nya

ingen är perfekt
men ingenting av det stora

är för sent,,,,,,,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-14 19:15



Bookmark and Share


  PPQ
kanon
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén