Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi vårt andrum,det gäller bara att hitta den...


City oas

Finner
ro
harmonin

bland kaos
och plastkossor
det råmas
digitalt

stojas
det larmas
och håller på

finner
det ultimala
bland asfalt
betong

det skålas
hurras
det kalasas
och håller på

skönt

finner min plats
den givna
min oas i
stan




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-14 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman