Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två kärlekar i blysamhet

Nu sitter jag här och tänker och skriver

Funderar på hur mycket jag egentligen giver

Sorgen får en för stor plats i mitt och ditt liv

Vi sitter och skrattar men det är bara tisfördriv

Vi har små svarta moln i våra själar

Vi pratar luft och kommer från två olika världar

Du ler mot mig och jag önskar att du har någon kärlek att ge

Vi kan passa bra ihop! Du ska få se

Vi två hand i hand gåendes i blygsamhet

Och jag får en känsla av att vi inte kommer leva mer i vår ensamhet.




Fri vers av teaterapa
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-16 11:46



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint skrivet detta!
applåd
2010-10-07

  sellout
"Vi pratar luft och kommer från två olika världar" love it.
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa