Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna upp

 

tillåt inte

dåtidens sorger

våldta nuet

 

kväva framtiden

 

*

 öppna upp

vila tryggt i nuets

famn

*

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 367 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-17 22:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt och mycket klokt. Gillar dina ordväxlingar mellan det vackra och det tuffa språket.
2010-09-16

  Maria T
Det finns ett glömskans hav
där svåra minnen kan klinga av.
Så skönt att kunna vila tryggt
i nuets famn.
2010-06-21

    ej medlem längre
En inställning tll livet ... som jag också skulle vilja omfatta... men...
2010-06-17

  Carola Jeryd
JA, nu släpper vi alla hämningar och bara LEVER!
Härlig påminnelse om att bara vara här och NU.
Härlig läsning som glödde vackert i kvällningen och gav livsmod.
Kramiz
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE