Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 år av pusslande och nu är bilden klar




Äntligen i sitt sammanhang

 

 

Vänder mig om

 och ser

 

någonstans spårar vackert ur

hjärtan slits itu

 

vi vet inga gränser

som gränslösa varit

 

vet ingen integritet

förrän någon bekräftat

våra känslors sanning

 

bekräftat vårt varda

 

gett rätt till hopp

tro

värdighet

 

rätten att säga ifrån

 

att sätta gränser

och lita på oss själva

 

tro på vårt inre vittnesbörd

mer än det som pådyvlas

utifrån

 

så kommer den bekräftelsen

 

allt vi behöver

 

och bitarna

faller

på plats

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anna*
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-04 00:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skrivet "GILLAR"
2010-08-04

    Max Poisé
ja jäklar vad jag gillade språket i denna text, detta högtidliga som vi inte ser så mycket av
många gånger mår poesin "bra" av att förmedlas med ord som bottnar åt olika håll och förgyller den målning som flimmrar till framför våra ögon
2010-08-04

  firefire
ja tänk egentligen vad "lite" som kan behövas ibland..förstår precis vad du menar och håller till fullo med! kram i natten vännen;)
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*