Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamnen

att säga de ord
va så svårt
och jag lådsades för dig att det var lätt
för att inte skämmas
men inombords var jag som ett hav
där vågorna drev iväg alla skepp
som ville lägga till i hamnen




Fri vers av Sweetfox
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox