Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopet




Vi betalar för detta gott folk, utan att ha blivit tillfrågade.
Då kan vi lika gärna vara med och fira, göra detta till kärlekens dag.

Låta luftrummet fyllas av ett rosa skimmer att falla in i genom våra hjärtan.




Prosa av Rachel Roth
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-19 00:27



Bookmark and Share


  noname_realmind
Så sant, inte blev man tillfrågad...
Men visst lös det kärlek om brudparet - ett stänk rosa smög sig in även i mitt gamla förhärdade republikanska hjärta. ;)

Fint skrivet!
2010-06-23

  prinscess VIP
mycket vackert skaldat och skrivet
läs gärna min text om Victoria och Daniel!!!
2010-06-19

  lycksele
Ett bröllop är väl ganska ointressant. Folk gifter sig ju hela tiden överallt i Sveriges land. Fattar inte vad kvinnor är så jäkla nyfikna på.
Och gillar ni bröllop så gift er!
Eller engagera er i alla dom som gifter sig på er egen hemort då.

tycker
/lycksele - peudohändelser intresserar ej
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth