Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dikt om ett möte

När jag såg ditt ögonkast på dolda skuggor av min mask
kände jag att du bröt upp min fasad
och vandrade mig nära
söt smaken i munnen blandas utav stora ögon
som nyfiket ville se
jag kollade på dig
och du såg mig
rakt igenom




Fri vers av Sweetfox
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-19 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox