Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klasse mus

Det var en gång en
mus

som hette klasse mus
o levde i sus och dus

han var så
liten
och så skär

älskade ost och
alla bär

han vill äga allt

stora hav av
salt

stora berg av
sött

och mängder av rött

älskade bärs

gjorde allas liv till en
pärs

han var en
mus

som hette klasse mus
o levde i sus och dus

han var så liten
och så skär




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-06-19 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman