Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker som passerar



På refugen mellan
spårvagnarna

flickan

med en leksakshund på hjul
i ett band i handen -

snart skulle de tvingas

framåt

och steget skulle vara
för stort för hunden
och den skulle behöva hjälpas
på rätt köl

varvid de vuxnas

ryck

skulle komma att störa
alltihop




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2010-06-19 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP