Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter det obestämda

Jag gick hem
När solen började sprida sitt glada och ljusa sken

Jag kände
Att jag inte längre kunde relatera till min omvärld




Fri vers av DC
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-19 20:37



Bookmark and Share


  Lizzo-jan
Ett leende. Fint.
2010-06-19

  Larz Gustafsson VIP
En känsla jag burit på i 49 år.
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC