Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som att göra ett bokslut...........komma vidare........


Hemligheter



Allt som förut
gav mig

skäl

att leva

finns inte mera......

tiden har hunnit
närma sig

likt ett timglas

där sanden strilar stilla....

med levande blickar

fångar jag dess skuggor

blottar mitt inre
mer än jag förmår.......

vad vore en sanning
som inte tilltalar?

hemligheter bildar inga
nya mönster

utan skymmer sikten
för det möjliga.




















Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-19 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg