Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans ironi

Jag spricker nu.

Det känns som om benen i kroppen vill klyva min hud och brista ur mig.
Som knoppar som brister och släpper ut kronbladen på en blomma.
Eller en puppa som brister och släpper ut en fjäril.

Tänk om det vore så vackert.

Men nej ur min kropp faller bara inälvorna ut.
In-Älvorna..

Ptja..
Låter ju inte så illa?

Älvor ska ju vara vackra vad jag förstått..




Fri vers (Fri form) av Pauline Pousár
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-20 14:39



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
Smärtan döljs med ironi/humor och samtidigt finns där en önskan, en längtan. Tänk att det kan rymmas så mycket i en text..
2010-06-24

  thyra
Smärtan är så tydlig i första delen, för att sedan i slutet få mig att skratta gott! Tack!
2010-06-20

  Isak VIP
Grymt bra! Lämnar ett leende på läpparna!
2010-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Visst gör det ont?

Ja men, du är ju vacker!
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár