Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi tror vi flyger,fast vi svävar utan vingar...


Uti vad

tog
steget rätt ut i
helvetet

bara så där

utan vingar som
bär

hamnar på tistlar
på tå

klart ni förstår

ingen bår som bär
mitt skal




Fri vers (Modernistisk dikt) av T.R Ekman
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman