Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en omfamning som inte ger mig någon värme

En
omfamning

en
längtan

livet som
sakta

släcks

en
omfamning

som ger
kyla

jag
fryser

ser

längtans fullt
efter solens

värme.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-20 20:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
fint och vemodigt...
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e