Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vet aldrig...


Sambandet

ren som snö

som tö
fast fastare

mognare

klarare än glas
glasserat podium

sitter på en hög
häst

varför vet jag inte

det bara blev så

har ryggen fri
i fall att




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-20 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman