Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän en ängel

I min
mörkaste

stund

så finns
du där

jag ser
dig inte

men jag
vet

att du
är här

alldeles
nära

med dina
armar

runt omkring
mig

du ger mig
en kärlek

utan
krav

dina vingar
omsluter mig

när jag har
det som svårast

när jag inget
ljus kan se

du visar mig
mitt liv

från en
annan sida

liv och
glädje

finns även
för mig

att få.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-20 21:33



Bookmark and Share


  Water VIP
En insikt i att ha ett värde
Känns som en modern psalm
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e