Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten återvänder

åren som passerade utan dig
dagarna som format mig

tankar format en uppgivenhet
känslan av att inte bli sedd

tanken på att aldrig bli älskad
ett utanförskap

att jag överlevt utan dig
att jag aldrig skulle få återse dig

vi möttes igen
efter år av tomhet

vi förlovade oss
i all overklighet

ångesten orkade inte
hålla kärleken borta

utan tvivel
utan tvekan

lämnade du mig
klippte av alla band

som kärleken hade vikt


ångesten har åter
blivit min vän




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-06-20 22:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
aj så bittert...!
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP