Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I-land och U-land


Livet

Barndom.
Födas födas födas födas
Växa växa växa växa
leva leva leva leva

dö.

Vuxen ålder.
Skynda skynda skynda skynda
Jobba Jobba Jobba Jobba
Älska älska älska älska

dö.

Barndom.
Födas
växa
jobba jobba jobba jobba
leva

dö.

Vuxen ålder.
jobba jobba jobba jobba
älska
jobba jobba jobba jobba

dö.





Fri vers av Hampan
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-06-21 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampan
Hampan