Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am losing patience with myself.

Jag tycker inte om mig själv.
Jag tappar tålamodet med mig själv.
För fet, för långsam, för dålig.

Mig själv tycker inte om jag.




Fri vers av Hampan
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-03 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampan
Hampan