Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev ned i ett av mina anteckningsblock under en föreläsning som jag borde lyssnat på.


Akademiskt inkoherens (Swe/Eng)

Skriver med blå penna.
Extravaganta, vaga, vackra ord.
Skrivet i ett barns handstil.
Akademisk diskrepans.

Also in English:

Writing with blue pen.
Extravagant, vague, beautiful words.
Written in the handwriting of a child.
Academic discrepancy.




Fri vers av Hampan
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-29 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampan
Hampan