Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi, on the rocks.

Vers, skakad med två isbitar.
Att avnjutas i lagom mängder.
Annars kan du bli horribelt ångest-berusad
på andras lidande.




Fri vers av Hampan
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-29 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampan
Hampan