Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka on the rocks


Födelse

Ja må han leva!
Ja må han leva!
Ja må han leva!

Ja må han dö.




Fri vers av Hampan
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-06-21 03:18



Bookmark and Share


    Filledutten
bravo. keep it up!
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Hampan
Hampan