Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som att sväva utan syre i en ljudlös behållare...


Sarkofag

ligger med en
sarkofag

levande begravd

inga tal
begavs

fast förankrad
i ett
skruvstäd

som i en ubåt

fast förankrad
i en
docka

sak samma
skit samma

bådadera inget liv
att tala om




Fri vers (Modernistisk dikt) av T.R Ekman
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-21 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman