Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av livets infall...


Oblat

känner mig som en
hjälte

näst intill omänsklig

utan stora ord
mod

som en

uniformiell dresslös
invasion

en smärre ikon
bland vilsna
kor

uti sin fagra hage

spritt språngande
glad




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 553 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-21 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman