Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närmar mig min kvinna,genom en ful fisks ögon...


Nära (men ändå inte kära)

genom
en marulks
ögon

simmiga och dimmiga

snuddar jag dina

liljevita skira
bröst

knappast annars
ingen chans

från
en marulks
mun

dreglande och gesvint

känner jag dina
sommarvarma
smaker

mixat
maxat

chanel och sorbet

knappast annars
ingen chans




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-21 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman