Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Via molnens ogivna byggsatser,släpps våra inträngda drömmar fria...


Sorts symbios

ser
en molntuss

bli till en
exalterad trumvirvel

ett infernaliskt solo

i upplösningstillstånd

en snabel illusion

ett nummer av en
molnbyggare

eller gycklare av
rang

en kittel av smält gull

i ett konkavt sken

där änns egna tappade drömmar
vävs in

i den fluffiga ryamattans innersta del

allt blir till
marshmallows

en ängslig ängels fria
formationer

utan fasta dimensioner

där änns egna förlorade lustar
fylls på




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-21 10:42



Bookmark and Share


  Sarabrina
Jag gillar verkligen ditt skrivsätt, mycket härlig text! :)
2010-09-04

  Vildkärlek
skitbra =)
2010-08-15

    tankebubbla
magiskt språk, kombination.
slutet är ett hjärta.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman