Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök 1

Jesusdoktorn tog fram stenarna och sa
tycker du om stenar?
Och det var fönster bakom
med vassa vita rutor
som skar


Det är kanske en konstig fråga,
och
de var kalla i handen,

i en av dem ett glitter,

och lena i hudflatan


Sandalerna så fula.

Men ur en liten skål,
svala,

som hon tar fram
en
med glitter i




Fri vers av Burlesque
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-21 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque