Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På britsen: brunsträvt papper, som byts mellan varje. Färgerna: operationsgrönt och rostfritt, undersökningsljuset: skärande. Det ger en varm ton åt rummet.


Vuxna glömmer sagor

Det är inga stygn
eller suturer
det är
kiselstenar!

små och vita som jag kastar ut
skall jag behöva kasta dem
i huvudet på dig
för att du
ska fatta
att de är
ledsagande




Fri vers av Burlesque
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque