Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arytmi

Topparna på EKG-skärmen
blipp blipp
är ljudvågor

som slår i väggarna
av bröstburen
och studsar åter

mäter avstånd
och söker exit/utgång

nödrop
från det lilla
flyende
fladdermushjärtat




Fri vers av Burlesque
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-06 22:39



Bookmark and Share


  notsomad
snyggt
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque