Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inifrån och ut


Rastgården

Och jag såg ut på rastgården
som vaggade
buskarna tryckte mot väggarna
och mannen som gick runt runt
navigerade med cigarettglöden framför sig som en lanterna

två av ytterbelysningens huvuden når precis ovanför muren
svävar som bojar
kastar ett dimljus
mot trädgrenarna
som kippar efter luft ovan ytan




Fri vers av Burlesque
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-11 18:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
anar vem den där mannen är som gick runt runt,
snyggt!
2013-05-07

  catharina.jerbo VIP
så himla snyggt! riktigt riktigt bra!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque