Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sam

 

 

sommarängen dansar

inte ensam

 

sommaren

är ej

ensam

 

är

en

sam

 

hon beger sig

in

 

sommarängens djup

möter

 

det högsta gräset omsluter

 

hon är i solsköljans dal

 

moln

 

lyfter henne allt

högre

 

i träds krona andas hon mellanslagen

 

de oskönjbara

skönjbara

 

det gör

ont

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-22 12:21



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
i det uppställda fönstret...
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser