Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter...

Det finns så mycket...
alla säger i till mig
Ni skulle bara veta...
Det är så många som anförtror sig till mig...
För dom vet... att dom kan lita på mig
Jag bär på så många hemligheter
Men jag är tyst som en mussla
Min skräck...att glömma bort
Min skräck...att försäga mig
Min skräck... att förtroendet då ska försvinna till mig
Alla säger...du lyssnar så bra
Alla säger... så många goda råd du har
Alla säger...så klok du är
Alla säger...med dig kan man prata om allt
Ord som gör mig glad
Ord som gör att hjärnan aldrig... får slappa till
Alla ord som jag går och bär på
Måtte hjärnan hålla...
Måtte allt få plats
Undrar ...hur mycket plats som finns kvar
Det måste räcka hela vägen...
Tänk...
tänk så många hemligheter som går med mig i gravan
Som aldrig någon får veta
Ni skulle bara veta...
Ni skulle bara veta...
Men från mig ...får ni aldrig något... veta...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-22 20:50



Bookmark and Share


  firefire
jobbigt...du måste ju få ventilera också ibland.på något sätt..hoppas du kan göra det i dina dikter i alla fall!
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman