Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla goda ting är tre


Ett hav
En sol
En båt

Det behövs inte mer
för att njuta av det bästa sommaren ger

En båt
Ett hav
En sol

får oss att glömma det regn som föll i fjol

En sol
En båt
Ett hav

får oss att minnas i höst allt det sommaren gav




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 753 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-22 21:36



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vilken fin poesi du skriver! monica
2021-07-14

  Monica Lindgren
Konstnärlig komposition. Grattis! Innehållet rikt trots knappheten i stilen.
2021-04-26

  Njord
Finurligt och snyggt!
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP