Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bruten förloving, en separation


skilsmässa

i morgon har det gått ett år
idag förbereder jag längtan till återfödelse

snaran som drar åt mig
sakta lägger jag mig i fosterställning

intill trädet
kylan, fukten griper sakta tag i mig

mina kvarlevor raseras långsamt
nollpunkten närmar sig

nålhuvudets sista synaps
ropar till dig




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-06-22 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP