Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

raserad kärlek

allt vi byggt upp
tiden som har lagts ned

på att lära oss allt om varandra
det som analyserats

i tron om en varaktig kärlek

raserat




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-06-22 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP