Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hopp

det finns en gräns
det finns en gräns under mina fötters oförklarliga fångenskap

det finns en frigörelse
det finns en frigörelse inom dig




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2010-06-22 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP