Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salongsberusad

Jag snubblar ut ur sovrummet lite
Tar mig för huvudet
Gnuggar mina ögon och utstöter ett gnyende.

Vimsar mig fram till toaletten och gör det jag ska.
Kommer ut och kikar ut från balkongen på
den motordrivna gräsklipparen som åker omkring.


Känner dina armar om mig.
Blundar och andas in hela stunden
och blir berusad.

Jag är salongsberusad av lycka...




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-23 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig kärlekslycka i den här salongsberusningen! Att bara blunda, andas och vara nära, omsluten av de armar som man älskar. Den här texten andas både av trygghet och frihet, och framför allt så doftar den av Kärlek. Den där ursprungliga och ljuvliga samhörigheten och tilliten som trots allt ibland kan uppstå mellan människor när allting helt plötsligt bara Stämmer.
2010-06-29

  LassO
mysigt men varför inte "sängkammarberusad" ;=)
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár