Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopat

Varför är det blod på golvet? Varför ligger det kroppar på golvet? Vad har hänt? Jag vet inte vad som har hänt, jag vet ingenting och jag kommer inte ihåg. Är de verkligen döda?

Är det dom som har tagit sina liv eller är det jag som har tagit dom? Har jag tagit deras liv? Jag vet inte. För just nu ser jag bara massa döda kroppar på golvet och ett hav av blod. Det är blod på golvet. Det är blod på väggarna. Det är blod på borden. Det är blod på stolarna och alla andra möbler.

 Varför lyssnar du inte på mig? Varför säger inte du någonting? Varför har du blod på dig? Varför har du en kniv i magen? Och varför har du ögonen öppna? Säg inte att det är jag som har dödat dig! För det är inte jag. Det är inte jag som har dödat dig.

Jag är den ända som har överlevt det här men det är inte jag. Det är du. Det är du som har förgiftat mig och trollat bort mitt minne. Det är du som har dödat alla som ligger på detta golv. Men varför ligger du där? Varför ligger du där? Det måste vart du för varför skulle annars du, din fru och dina fyra barn ligga på detta golv? Döda. För det är inte jag. Det är inte jag. Det är inte jag.

 Varför svarar du inte mig, varför svarar du inte mig? Sluta lek med mig. Jag vill inte vara med i ditt liv och dina lekar. Leken är ändå slut nu. Du dog själv i det egna spelet. Men varför? Varför? Nej. Nej. Nej. Det är inte jag det är du. Varför ligger din fru och fyra barn på golvet i pölar av blod? Det är inte jag det är du.

Det är jag!




Fri vers av teaterapa
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-23 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa