Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..mja. har ingen direkt beskrivning. låter andra analysera och tänka...och hoppas att dom uppfattat det rätt :)


Jag sticker nu.

skulle bara titta in och säga att
jag sticker nu
jag kommer nog inte heller tillbaka
men gråt inga tårar
för det är jag inte värd
och skriv inga brev
för vi hade ändå aldrig något att
prata om, så du slösar bara bort
din egna tid på mig, det vill jag inte
men jag sticker nu
ta hand om dig nu
och glöm inte att vill du veta vart jag
är, ta en titt i mitt rum
nedersta byrålådan och följ sedan
anvisningarna




Fri vers av Iza Palm
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-11-15 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iza Palm
Iza Palm