Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...skriver nog ganska vardagligt.


Ytlig fasad

allt det där ni ser
i skolan
hemma
på stan
är bara en ytlig fasad

det ni inte ser är
smärtan
demonerna
ärren
såren

det ni inte hör
är ropen
är skriken
hennes ångest
som ständigt knackar på

vaför är det ingen som ser?
varför är det ingen som hör?




Fri vers av Iza Palm
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-11-16 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iza Palm
Iza Palm